Ett lyckat porträtt visar inte bara utseendet utan berättar också något

om personligheten.

 

 

Vid fototillfället fotograferar vi först gruppfotot och sedan den individuella bilden av varje elev för att bygga upp en kontakt med barnen.

 

När det är tid för inviduell fotografering är vi väldigt måna om att ta den tid det krävs för att bilden ska bli bra.

 

Av erfarenhet vet vi att det tar tid att bygga upp en kontakt med barnet. Vi börjar därför alltid med att fotografera gruppfoto för att skapa en första kontakt innan vi fortsätter med inviduell fotografering.
När det sedan är tid för inviduell fotografering försöker vi jobba tillsammans med barnet och förstå deras känslor och intentioner för att få till bilder med känsla och närvaro.


Det får ta den tid som krävs men i regel aldrig längre än 15 minuter, då vi vet att barn, speciellt mindre barn som snabbt blir trötta.

 

Under fotograferingen tar vi i regel alltid fler än två fotograferier på varje barn, om inte fler för att säkerställa att vi får till en bra bild. Via vårt beställningsweb erbjuder vi också föräldrar möjligheten att välja från samtliga av dessa porträtt. Vi döljer således inga bilder, utan majoriteten av bilder från fotograferingen kommer finnas att bejaka på vårt beställningsweb efter att ni har mottagit ert kundnummer.

 

Innan varje fotograferingstillfälle finns möjlighet till att diskutera med fotografen via telefon eller mejl om ni, som föräldrar har några speciella önskemål på själva fotograferingen. Det kan vara något självklart som att bli fotograferad tillsammans med sitt barn, sk föräldrafoto, porträtt i hel- och halvfigur eller färg på bakgrund. Vi försöker alltid anpassa bilder till önskemål enligt bästa mån. 

 

Ca 2 veckor efter fotograferingen lämnar vi ut en kod till föräldrar så de kan gå in på vår webbsida och beställa önskat antal bilder. På vår beställningssida finns möjlighet att skräddarsy sina beställningar utifrån en lång rad olika kombinationer och priser.

 

Leverans av bilder sker efter ca 1 veckor från beställning.