I vår ateljé kan vi erbjuda den tid som behövs för at skapa ett oförglömligt porträtt

 

I Vår ateljé i Viggbyholm, Täby erbjuder vi personlig och professionell fotografering av porträtt. Även om vi främst jobbar med fotografering inom förskola och skola är vår ateljé alltid öppen. I vår ateljé kan vi erbjuda den tid som behövs för at skapa ett oförglömligt porträtt, oavsett om det är en uppföljning från en missad förskolefotografering, studentbild eller varför inte ett helt familjeporträtt?

 

Vi jobbar lika gärna med inviduella porträtt som stora familjeporträtt. Vår ateljé är också väldigt rymlig, så det är inget problem att ta med hela familjen och göra fotograferingen till en heldagsaktivitet. Vi har fina strövområden precis intill för utomhusbilder eller en promenad att lugna tankarna med.

 

Så saknar ni inviduella bilder från förskola hör av er för inviduell fotografering, och ta med hela familjen. I höst erbjuder vi möjligheten att komma till vår ateljé och fotografera er till samma pris, som vid förskolan. Dvs fotograferingen kostar ingenting. Ni betalar enbart för vad ni väljer att beställa.